slideshow 2 slideshow 3 slideshow 4 slideshow 5 slideshow 6 slideshow 7 slideshow 8 slideshow 9 slideshow 10 slideshow 11

Velkommen

Velkommen til Rønde og Omegns Sportsfiskerforenings hjemmeside. På disse sider vil du kunne finde en masse information om hvem vi er, og hvad vi går og laver. Har du lyst til at høre mere om foreningen, er du velkommen til at kontakte en af vore bestyrelsesmedlemmer. Kontaktinformation finder du i menuen foroven.

Gulerev-tur

 
Kuttertur med afgang fra Vorupør strand.  Da det er svært at reservere de så eftertragtede turbåde ud til det Gule-rev, så er der bindende tilmelding senest den 15 februar. Nærmere Info Jens Jørn Holst        25125764.
 
Prisen for sådan en storvildtsjagt er ca 750 kr. Mødetid og afgang efter nærmere aftale.
 

Kysttur.

Vi mødes ved biblioteket og finder i fællesskab ud af hvor turen skal gå hen. På denne tid af året er bøsteormene i fuld gang og hvis vi kan ramme en god dag, så skulle der være chancer for fleks på klingen.

Danish Fly Festival.

Vi arrengere fælles tur til årets Fly Festival i Kolding. Mødested er ved biblioteket i Rønde lørdag morgen kl. 07.30 Her fordeler vi os i bilerne og drager mod Kolding. Danish Fly Festival afholdes af Federation of Fly Fishers Denmark. Festivalen er en tilbagevendende begivenhed hvert anden år, og her er alt hvad en fluefisker kan drømme om. Grejstande, fluebinding, foredrag, opvisning, alt hvad der har med fluefiskeri at gøre. Festivalen er den største af sin art i Skandinavien, og besøges hver gang af mange tusinde gæster. Glæd dig til en spændende dag i fluefiskeriets tegn.

Klubaften.

Så skydes sæson 2019 igang, med masser af aktiviteter. På første klubaften bliver der  bundet fluer under kyndig vejledning af Henrik Søballe. Om få dage når det nye nyhedsbrev udkommer, så kan man se hvilken fluer der skal bindes. Mød endelig op, også selvom du ikke har bindegrej. Foreningen har flere fluestikke og alt hvad der skal bruges til at binde årstidens fluer, betales af foreningen. For alle som ikke ønsker at binde fluer, vil der være alm. klubaften med evt. lidt film eller bare hyggesnak og historier fra det virkelige fiskeliv :-)  Vel mødt til alle.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer